Vista Projects: altijd op koers 

Vista Interior Projects is gespecialiseerd is in het managen van grote interieurprojecten. De klanten van Vista zijn hoofdzakelijk scheepswerven, rederijen en hotels die hun schip, hotel of ander project willen inrichten of renoveren. Vista biedt ondersteuning gedurende het hele proces; van interieurontwerp tot interieurbouw en onderhoud.

Ontstaansgeschiedenis

Aan het roer van Vista staat Henk Jan Vissia, een veertiger met veel ervaring in de interieurbranche. Van zijn opa en vader leerde hij de kneepjes van het vak en na een uitstapje naar de jachtmakelaardij, legde hij zich in 2004 volledig toe op het managen van interieurprojecten voor de zakelijke markt. Destijds nog in de zaak van zijn vader en sinds 2013 met zijn eigen onderneming Vista Interior Projects.

henk jan

Vertrouwen

“Sinds de  oprichting in 2013 groeit Vista Interior Projects elk jaar. Wij kiezen voor gestage groei om onze bedrijfsvoering beheersbaar te houden en onze missie, visie, cultuur en waarden niet uit het oog te verliezen. Vertrouwen is van groot belang in onze branche. Gezien onze trouwe klantenkring is dat vertrouwen sterk. En dat koesteren wij.”

Vista Ship Interiors

Het logo: het omgekeerde van ongeluk is geluk

Het logo van Vista valt op: nummer 13 omgekeerd. Het nummer refereert aan de oprichtingsdatum: 13 september 2013 en is omgedraaid vanuit het idee dat het omgekeerde van ongeluk, geluk is. En het geluk blijkt inderdaad aan Vista’s zijde: na een flitsende start in 2013 ziet Vista jaarlijks haar klantenkring, orderportefeuille én medewerkersaantal groeien.

Missie

Vista realiseert hoogwaardige interieurprojecten voor de zakelijke markt. De flexibele, oplossingsgerichte aanpak stelt Vista in staat de meest complexe en omvangrijke projecten volgens planning te realiseren. Vista ontzorgt opdrachtgevers door het hele proces op zich te nemen, van projectmanagement en ontwerp tot montage en onderhoud van de interieurs.

Visie

Door de combinatie van daadkrachtig projectmanagement, optimale afstemming van vraag en aanbod en continue focus op vernieuwing, blijft Vista in staat grote interieurprojecten onder hoge tijdsdruk realiseren. Op zo’n manier dat iedereen er beter van wordt: de opdrachtgevers, de leveranciers, klanten van opdrachtgevers en Vista.