De werkwijze van Vista

Vista verzorgt volledige interieurprojecten van A tot Z. In grote lijnen richt Vista zich op drie aandachtsgebieden: projectmanagement, uitvoering en onderhoud.

Volledige interieurbouw van A tot Z

  • null

    Projectmanagement

Om het opdrachtgevers zo makkelijk mogelijk te maken, neemt Vista de volledige coördinatie van het project op zich. De opdrachtgever geeft zijn wensen en behoeften aan en Vista doet de rest. In de praktijk betekent dit dagelijks contact tussen Vista en opdrachtgevers, leveranciers en  uitvoerders op locatie.

Het complexe van de projecten zit hem in de combinatie van tijdsdruk, zeer specifieke wensen en vele verschillende  toeleveranciers. Dankzij jarenlange ervaring vormt deze complexiteit voor Vista geen probleem. Een rivercruiser bijvoorbeeld wordt in een paar maanden gebouwd, vanaf het casco tot en met het interieur.

  • null

    Uitvoering

Het managen van de interieurprojecten vormt het kader, daarbinnen voert Vista op de projectlocatie de volgende specialisaties uit: interieurbouw (betimmering), meubilair, stoffering, bedden & matrassen en grastapijt. Waar nodig, huurt Vista expertise in.

  • null

    Onderhoud

Wanneer een interieurproject is afgerond, blijft Vista beschikbaar voor het waarborgen van de hoogwaardige kwaliteit van de interieurs. Bij calamiteiten zoals bijvoorbeeld waterschade, komen de mensen van Vista de schade herstellen. Ook voor reparatiewerkzaamheden en advies over interieuronderhoud, kan de opdrachtgever te allen tijde bij Vista terecht.