Het team van Vista

Vista werkt niet alleen met vele leveranciers maar heeft ook een sterk team waarmee het de grootscheepse projecten realiseert. Een deel van ons team opereert vanaf het kantoor in Denekamp en de rest is voornamelijk op projectlocatie aanwezig. Het team is goed op elkaar ingespeeld en heeft regelmatig contact met elkaar over de voortgang van de projecten.

Het team van Vista

Mario Poelmann

projectleider montage

“Bij Vista heb ik de baan gevonden die ik zocht. Het is fijn om in een team te werken dat altijd naar de beste oplossingen zoekt voor de klant. Dankzij mijn jarenlange ervaring in montage aan boord van passagiersschepen kan ik mijn steentje bijdragen aan het succes van een project”.

Marlon Poelmann

medewerker montage

“Al van kleins af aan wist ik dat ik dit werk wilde doen. Daarom heb ik ook bewust gekozen voor een specifieke beroepsopleiding die mij de basis zou geven om dit werk te kunnen doen. Ik werk nog niet zo lang bij Vista maar het bevalt mij heel goed en ik ben blij deel uit te maken van het team. Ik zie het als een uitdaging om problemen op te lossen en elke dag weer wat nieuws te leren”.

Heino Poelmann

medewerker montage

“Wat ik het mooist vind is om op verschillende plekken en op diverse schepen te werken, evenals de afwisseling in onze projecten. De saamhorigheid in ons team draagt natuurlijk veel bij aan het feit dat ik dit graag nog een paar jaar met veel plezier wil blijven doen”.

Angela Moes

general manager

“Per 1 juni 2022 ben ik de uitdaging aangegaan om het team van Vista Interior Projects te komen versterken om samen met hen de lopende en nieuwe projecten uit te voeren met de toewijding en expertise die onze klanten van ons gewend zijn. Het is een eer deel uit te maken van dit ervaren en hechte team en hoop in de toekomst nog vele mooie projecten te mogen realiseren bij Vista Interior Projects!”.

Vista Interior Projects in het kort

  • Gespecialiseerd in projectinrichting en –management

  • Van zowel nieuwe interieurs als renovatie van bestaande interieurs

  • Voor de zakelijke markt: scheepswerven, rederijen, hotels en vakantieparken

  • Met de beste mensen en materialen van leveranciers uit heel Europa

  • Door daadkracht, flexibiliteit, snelheid en zeer goede bereikbaarheid in staat complexe interieurprojecten volgens planning te realiseren