Het team van Vista

Vista werkt niet alleen met vele leveranciers maar heeft ook een sterk team waarmee het de grootscheepse projecten realiseert. Een deel van ons team opereert vanaf het kantoor in Denekamp en de rest is voornamelijk op projectlocatie aanwezig. Het team is goed op elkaar ingespeeld en heeft regelmatig contact met elkaar over de voortgang van de projecten.

Vaste medewerkers op locatie

Mario Poelmann

projectleider montage

“Bij Vista heb ik de baan gevonden die ik zocht. Het is fijn om in een team te werken dat altijd naar de beste oplossingen zoekt voor de klant. Dankzij mijn jarenlange ervaring in montage aan boord van passagiersschepen kan ik mijn steentje bijdragen aan het succes van een project”.

John van Zanten

projectleider stoffering

“Vanaf de start van Vista Interior Projects ben ik al aan boord en ik heb het reuze naar mijn zin. Ik ben erg trots dat we met ons kleine team zo veel mooie en grote projecten in korte tijd weten te realiseren. Ook de diversiteit aan werkzaamheden spreekt mij zeer aan; we werken door heel Europa en soms zelfs daarbuiten. Met altijd onze focus op de klant”.

Marlon Poelmann

medewerker montage

“Al van kleins af aan wist ik dat ik dit werk wilde doen. Daarom heb ik ook bewust gekozen voor een specifieke beroepsopleiding die mij de basis zou geven om dit werk te kunnen doen. Ik werk nog niet zo lang bij Vista maar het bevalt mij heel goed en ik ben blij deel uit te maken van het team. Ik zie het als een uitdaging om problemen op te lossen en elke dag weer wat nieuws te leren”.

Heino Poelmann

medewerker montage

“Wat ik het mooist vind is om op verschillende plekken en op diverse schepen te werken, evenals de afwisseling in onze projecten. De saamhorigheid in ons team draagt natuurlijk veel bij aan het feit dat ik dit graag nog een paar jaar met veel plezier wil blijven doen”.

Medewerkers op het kantoor in Almelo

Willeke Franke

managing director

“Toen Dinand Nijhuis van Cruisewood B.V. mij benaderde om de rol van Henk Jan Vissia te vervangen in de “vernieuwde samenstelling” van Vista Interior Projects wist ik al snel dat ik me op mijn plek zou voelen. Wat een fantastisch bedrijf gerund door ervaren en gepassioneerde collega’s!
Het is een eer om vanaf 1 april 2021 dit mooie en hechte team te mogen versterken en samen met hen de bestaande en komende projecten in deze veranderende wereld minimaal op hetzelfde maar mooier nog naar een hoger level te brengen! Dit team heeft zich bewezen in de afgelopen jaren en ik ga mijn best doen om hen en zeker onze klanten nog net dat beetje extra te geven”.

Ester Cobben

general project manager

“Bij Vista ben ik op mijn plek. Ik hou van de dynamiek en de afwisseling die mijn werk met zich meebrengt. Dagelijks contact met klanten, hun vragen waar mogelijk vóór zijn en hun vertrouwen waarmaken, zijn aspecten waar ik graag mee te maken heb. De uitdaging zit voor mij in het overzien van een project, het overzichtelijk houden en operationeel vloeiend laten verlopen. Daaraan bijdragen geeft mij veel
voldoening”.

Amanda van Dommelen

administratief medewerker

“In deze jonge en dynamische omgeving verzorg ik diverse aspecten van de administratie. Ik krijg de ruimte om mee te denken en mag cursussen volgen om mij verder te ontwikkelen. De lijnen in ons flexibele team zijn kort waardoor we de klant optimaal van dienst kunnen zijn. Dit werkt erg prettig. Bovendien werken we voor een bijzonder mooie markt. Dit alles maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga”.

Vista Interior Projects in het kort

  • Gespecialiseerd in projectinrichting en –management

  • Van zowel nieuwe interieurs als renovatie van bestaande interieurs

  • Voor de zakelijke markt: scheepswerven, rederijen, hotels en vakantieparken

  • Met de beste mensen en materialen van leveranciers uit heel Europa

  • Door daadkracht, flexibiliteit, snelheid en zeer goede bereikbaarheid in staat complexe interieurprojecten volgens planning te realiseren