Specialisaties in projectinrichting

Het managen van de interieurprojecten vormt het kader. Binnen dat kader verzorgt Vista de bouw van de interieurs (betimmering), meubilair, stoffering, bedden & matrassen en grastapijt. Vista doet veel zelf en huurt waar nodig gespecialiseerde vakmensen in.

icon-1_50px

Interieurbouw

Het bouwen van interieurs vormt een belangrijk deel van de werkzaamheden van Vista. De onderdelen van onder andere banken, tafels en kasten worden in eigen huis op maat gemaakt, de mensen van Vista bouwen deze op locatie op. 

Binnenmeubilair

Vista is gespecialiseerd in het leveren van zowel binnen- als buitenmeubilair. Voor beide werkt Vista met diverse leveranciers. Waar het buitenmeubilair uitsluitend uit het buitenland komt, wordt het binnenmeubilair ook gedeeltelijk in eigen land gemaakt. Het grote voordeel hiervan is dat de lijnen kort zijn waardoor Vista snel kan inspelen op veranderende wensen van opdrachtgevers en andere externe omstandigheden.

Buitenmeubilair

Voor buitenmeubilair wijkt Vista uit naar het buitenland. De leveranciers waarmee Vista samenwerkt, zijn geselecteerd vanwege hun sterke combinatie van hoogwaardige kwaliteit, scherpe prijzen en ruime keus in design en kleuren. Met name de hoogwaardige kwaliteit is extra belangrijk voor buitenmeubilair, dat veel te lijden heeft van weersomstandigheden.

Bedden & matrassen

De kwaliteit van slapen blijkt steeds weer een belangrijk criterium voor gasten. De bedden en matrassen van Vista kenmerken zich door hoge kwaliteit, duurzaamheid, goede ventilatie en maximaal slaapcomfort.

Stoffering

Onder stoffering vallen gordijnen en vloerbedekking. Vista monitort de trends en ontwikkelingen in de markt en onderhoudt nauw contact met stoffabrikanten, meubelmakers en stoffeerders. Opdrachtgevers kunnen via Vista eigen stoffen laten ontwerpen en zo hun interieur uniek maken.

Grastapijt

Vista is al jarenlang specialist op het gebied van grastapijt. Wij werken zeer intensief samen met een grote Nederlandse fabrikant van verschillende soorten grastapijt. Deze warmtewerende en geluidsisolerende dekbekleding is leverbaar in elk dessin. Vista treedt ook op als groothandelaar voor andere interieurbouwers.

De kracht van Vista Interior Projects

De kracht van Vista zit hem in de combinatie van daadkrachtig projectmanagement, een zeer groot netwerk van leveranciers, partners in heel Europa en jarenlange expertise.
Dit vinden opdrachtgevers terug in onze:

Flexibiliteit

Wij zijn in staat zelfs de grootste en meest complexe interieurprojecten onder hoge tijdsdruk te realiseren.

Betrokkenheid

Wij zijn betrokken bij elke fase van het interieurproject en te allen tijde bereikbaar voor overleg en advies.

Vakwerk

Wij werken uitsluitend met vakmensen; gespecialiseerde mensen die hun ambacht verstaan.

Hoogwaardige kwaliteit

Wij staan garant voor interieurs van hoogwaardige kwaliteit die jarenlang mee gaan.